Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

Food Serviceguide 2016

Retail Institute Scandinavias årlige brancherapport, der belyser det danske marked for restauranter, catering, hoteller og beværtninger

 Food Service Guide

Hvad er guidens indhold?

  • En belysning af strukturen i markedet.
  • En beskrivelse af markedets aktører med en virksomhedsbeskrivelse samt regnskabstal.
  • En præsentation af kædedannelserne inden for både hotel- og restaurationsbranchen.
  • 2016-trends og best practice inden for foodservice.

Hvem kan bruge guiden?
Food Serviceguiden henvender sig til dig, der har brug for et overblik over udvikling og situation for det danske foodservice-marked:

  • Leverandører til den danske foodservicebranche.
  • Restaurationer, cateringfirmaer, hoteller og beværtninger.
  • Uddannelsesinstitutioner inden for foodservicebranchen.
  • Reklame-, medie- og webbureauer.

Publikationen er desuden som vidensbase et solidt grundlag for en eventuel beslutning om investering i foodservice-sektoren.

Pris
Pris ved løssalg: DKK 5.000,-
Pris ved abonnement: DKK 4.500,-
(ex moms og forsendelse)

Udgivelse
August 2016

Bestilling
Food Serviceguide 2016 kan bestilles HER

Kontakt
For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt markedsdirektør Helle Husted.