Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

Trendserie: Retail Innovations

– Din guide til de nyeste trends og innovative koncepter på den internationale detailhandelssceneRETAIL INNOVATIONS 5
Hvert år indsamler vi I vores internationale netværk Ebeltoft Group trends og tendenser inden for detailhandelsinnovation. Denne gang har vi evalueret mere end 120 nyskabende idéer og koncepter fra over 25 lande – og for femte gang præsenterer vi dig for de allerbedste og mest relevante af dem i vores danske trendserie RETAIL INNOVATIONS.

Med Retail Innovations 5 får du 52 best practice-cases på tværs af 20 lande fordelt på 7 detailhandelstrends, som tilsammen giver dig inspiration og input til:

  • Hvad er og bliver de game-changers på markedet, der driver detail fremad?
  • Hvordan kan man gentænke og innovere sin forretningsmodel?
  • Hvordan kan man inkorporere cross channel og nye teknologier i ens koncept?
  • Hvordan sammenblander man online- og offline-oplevelsen?
  • Hvordan kan man højne, den rolle kunderne spiller i at skabe og determinere produktet?
  • Hvordan imødekommer man forbrugertrends og løfter butikken til et sted, der handler om langt mere end tilfældige varer på hylderne?

Bestil Retail Innovations 5 HER

GENERELT OM RETAIL INNOVATIONS-SERIEN
Retail Innovations giver dig nøgleinformationer og billeder fra koncepter i alle brancher – fra convenience til parfumerier og fra boghandlere til byggemarkeder. Fælles for dem alle er, at de giver nye ideer og udfordringer vanetænkningen med spændende og anderledes koncepter.

For findes der noget bedre end at få øjnene op for nye og bedre måder at gøre tingene på? Retail Innovations-seriens bind indeholder alle et væld af internationale best practice-cases, der viser dig, hvordan andre nyfortolker en butik, en branche eller en bestemt måde at gøre tingene på. Konkrete eksempler på, hvordan innovation omsættes i praksis, kan nemlig give mod på også at stille spørgsmålstegn ved ens egen hverdag – og evnen samt viljen til forandring, innovation og udvikling er netop altafgørende i dagens kontinuerligt foranderlige marked, hvor empowered og omnipotente forbrugere konstant er på jagt efter nyheder, inspiration og oplevelser. Så grib chancen for konkrete idéer til at tænke nyt og i sidste ende skabe en bedre forretning

PRISER
No. 5:     DKK 495,- 
No. 4:     DKK 495,-
No. 3:     DKK 495,-
No. 2:     DKK 395,-
No. 1:     DKK 395,-
(ex moms og forsendelse)
 –> TILBUD: køb alle fem bind i Retail Innovations-serien til særpris lige nu DKK 1.495,-

UDGIVELSER
No. 5: Februar 2015 (84 sider, bog)
No. 4: Februar 2014 (84 sider, bog)
No. 3: Maj 2013 (84 sider, bog)
No. 2: November 2012, (68 sider, hæfte)
No. 1: November 2011 (68 sider, bog)

BESTILLING
Du kan bestille trendpublikationerne vis vores bestillingsformular HER

RETAIL INNOVATIONS PÅ ENGELSK
Som noget nyt har vi for første gang i Ebeltoft Group valgt at trykke Retail Innovations. Det betyder, at du også har mulighed for at bestille trendpublikationens seneste udgave i sin originale engelske form. Prisen er den samme som vores danske versionering (DKK 495,-) – bestil HER

KONTAKT
Spørgsmål til Retail Innovations-serien kan adresseres til videnskonsulent/redaktør Mai Thomsen