Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

FoodServiceGuide 2015

– ny udgave, netop udkommet...

Retail Institute Scandinavias årlige Foodserviceguide er en rapport, der belyser det danske marked for restauranter, catering, hoteller og beværtninger.



Hvad er guidens indhold?

  • En belysning af strukturen i markedet.
  • En beskrivelse af markedets aktører med en virksomhedsbeskrivelse samt regnskabstal.
  • En præsentation af kædedannelserne inden for både hotel- og restaurationsbranchen.
  • 2015-trends og best practice inden for foodservice.

Hvem kan bruge guiden?
Foodservice-guiden henvender sig til dig, der har brug for et overblik over udvikling og situation for det danske foodservice-marked:

  • Leverandører til den danske foodservicebranche
  • Restaurationer, cateringfirmaer, hoteller og beværtninger
  • Uddannelsesinstitutioner inden for foodservicebranchen
  • Reklame-, medie- og webbureauer

Publikationen er desuden som vidensbase et solidt grundlag for en eventuel beslutning om investering i foodservice-sektoren.

Pris
Løssalg: DKK 5.000,-
(ex moms og forsendelse)

Udgivelse
September 2015

Bestilling
Foodserviceguide 2015 kan bestilles HER

Kontakt
For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kontakt markedsdirektør Helle Husted.