Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

Studieture

– inspiration er vejen til vækst

#RETAIL TOUR - NEW YORK: januar 2017 - læs mere HER

Vi arrangerer studieture flere gange årligt for at opleve de nyeste trends og koncepter indenfor detailhandel på egen hånd.

Alle er velkomne til at tage med og som medlem får du minimum 20% rabat. Vi fungerer både som guide og programplanlægger og er garant for, at det bliver en tur med masser af indtryk, inspiration og bearbejdning af de koncepter vi ser, så deltagerne vender hjem med ny indsigt og friske idéer. Du kan komme på studietur med os på flere måder:

  • Du kan bestille plads på en tur vi arrangerer – her vil du være sammen med deltagere fra andre virksomheder og får på den måde en go’ mulighed for at kombinere netværk og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få besked når vi arrangerer ture.
  • Du kan bestille et særarrangement hvor vi skræddersyr rejsen efter dit behov og måske kombinerer turen med et foredrag
  • Hvis I vil afsted på egen hånd laver vi gerne forslag til de butikker, der er værd at besøge på jeres destination.

Udtalelse fra tidligere deltager:

"Jeg synes det var en god tur hvor igennem vi fik en masse brugbart og relevant inspiration med i bagagen. Butiksbesøg kombineret med social netværksmiddag og messebesøg skabte meget værdi for os. Udover at Dorte og Stine kunne svare på spørgsmål, så havde man selv mulighed for at dykke ned i materien via en guided tour book." - Caroline Fiedler, Konceptchef i Coop


KONTAKT
Dorte Wimmer, director/retail- & forbrugerpassionist
Mobil: +45 40 32 98 10
Mail: dw@retailinstitute.dk

Stine Lomholt, Senior Cosultant
Mobil: +45 23 73 15 83
Mail: sl@retailinstitute.dk

ÅBENT FOR ALLE, MEN BILLIGST FOR MEDLEMMER
Medlemmer af Retail Institute Scandinavia opnår en rabat på 20 procent på studieture. Læs mere om medlemsskabet HER