Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

#THE HOT FOUR - Global retail trends og innovations

- Trends, der driver innovation i den globale detailhandel

Hvad er de sidste nye retailkoncepter? Og hvilke trends skal du kende til for at vinde i fremtiden? Dette får du introduktion til i dette foredrag, der giver dig indsigt i THE HOT FOUR, som er 4 toneangivende retail trends, som fremtidens forbrugere efterspørger. Foredraget tager udgangspunkt i indsigter om de danske forbrugerne, der bygger på mange års monitorering. Bliv inspireret af de nyeste best practise cases fra hele verden og hør Dorte Wimmers egen vurdering af dem efter at have besøgt mange af dem.

Foredraget bygger på bogen ’Global retail innovation’ der udgives i samarbejde med vores internationale netværk af retaileksperter Ebeltoft Group.

Hvert foredrag tilpasses den enkelte virksomhed eller kontekst.


"Dorte Wimmer var ekstern Key Note speaker til vores Internationale Retail Meeting i april 2015 i Paris. Dorte Wimmer's performance på den internationale scene var Fantastic! Indsigt, indlevelse og forståelse, krydret med super energi og sjove referencer. Små videoklip, der fik smilet og ikke mindst publikums attention, interaktivitet og humør op i absolut topklasse. Det var helt sikkert med til at gøre hele vores kundeevent lidt bedre",

-Per Clemmensen, Strategic Development Director, Securitas Services Europe

Læs mere om vores foredragsholder Dorte Wimmer her

Kontakt:
Dorte Wimmer
dw@retailinstitute.dk / +45 40 32 98 10

Ønsker I at arbejde mere med innovation? Så følg linket her