Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

#Generation Y-medarbejderen

–tiltræk og fasthold talenterne i Generation Y

Generation Y har meldt deres ankomst på arbejdsmarkedet og det stiller nye krav til ledelsen. Vejen til et lykkeligt arbejdsliv går andre veje end for de tidligere generationer. De stiller andre krav til arbejdspladsen og især til ledelsen. Forstå, hvordan du kan tiltrække og fastholde denne generation af medarbejdere, og få indsigt i hvad der er nøglen til et godt arbejdsliv for Generation Y.

Foredraget bygger på analyser lavet af de danske og norske Generation Y’er og kan med fordel kombineres med foredraget ’Hvordan shopper Generation Y?’

Generation Y kræver frihed og indflydelse på deres arbejde i en hel anden grad end tidligere generationer. Det stiller helt nye krav om at skabe empowerment i ledelse og organisationer. I dette foredrag zoomer vi ind på, hvad detailhandlen skal være opmærksom på for at få succes med at tiltrække og fastholde de unge talenter. Vi giver dig svar på, hvad Generation Y synes om detailhandlen som arbejdsplads, og eksempler på virksomheder, der forstår at udnytte potentialet i generationen. Dette foredrag kan med fordel kombineres med foredraget om Generation Y-forbrugeren.

Hvert foredrag tilpasses den enkelte virksomhed eller kontekst.

”Dorte Wimmer holdt indlæg om generation Y-shopperen og -medarbejderen på vores tre distriktsmøder. Indlægget var supergodt og interessant, og det blev formidlet på en rigtig god og inspirerende måde!”

- Michael Djarnis, kædedirektør OK Plus

Læs mere om vores foredragsholder Dorte Wimmer her


Kontakt:
Dorte Wimmer
dw@retailinstitute.dk / +45 40 32 98 10