Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

#Fremtidens forbrugere i detailhandlen

Oplevelse og krav til den danske detailhandel

Den digitale udvikling har ændret detailhandlen for altid. Den fysiske butik har ændret rolle fra at være et transaktionscenter til at skulle indfri forventningerne fra de krævende forbrugere. Her hører du om, hvad forbrugerne kræver af den fysiske butik for at skabe loyalitet og mersalg. Lær om forbrugernes adfærd på tværs af kanaler, og forstå hvilke muligheder, du kan udnytte. Foredraget bygger på mange forbrugerdata fra Danmark, og du vil få en masse facts præsenteret, ligesom det er krydret med masser af cases fra udlandet, som indlægsholder Dorte Wimmer selv har besøgt.

Foredraget er baseret på danske og internationale forbrugere og flere års studier udarbejdet af Retail Institute Scandinavia.

Der findes 1,2 mio. købestærke danske Generation Y forbrugere (15-33 årige) og de har en markant anden tilgang og krav til detailhandlen. Hør om deres værdier, holdning og cross channel adfærd. Bliv inspireret af innovative cases fra udlandet, og forstå hvordan du kan tiltrække denne attraktive kundegruppe.

Hvert foredrag tilpasses den enkelte virksomhed eller kontekst.

Indlægget holdes af DORTE WIMMER, retail- og forbrugerpassionist /director. Hun er en meget erfaren foredragsholder, som i løbet af de sidste to år har holdt indlæg for over 3.000 personer i Danmark, Norden, Europa og Asien. Hun har over 15 års erfaring med detailhandel og forbrugeradfærd i store internationale retail-koncerner. Dette kombineret med ekspertviden om de sidste nye trends og tendenser fra udlandet giver Dorte en unik indsigt. Dorte underviser desuden i Retail Marketing på Copenhagen Business School.

”Dorte Wimmer holdt et fremragende og inspirerende indlæg om Generation Y på TellerDagen. De ca 150 tilhørere var yderst positive. Emnet om Generation Y var meget aktuelt og tydeligvis en øjenåbner for mange af tilhørerne. Vi er meget tilfredse med oplevelsen og kan varmt anbefale Dorte Wimmer, der præsenterede på en meget engageret og levende måde.”
- Dorthe Linddal Rasmussen, Teller A/S

”Dorte Wimmer holdt indlæg om Generation Y shopperen og medarbejderen på vores 3 distriktsmøder. Indlægget var supergodt og interessant, og det blev formidlet på en rigtig god og inspirerende måde!”

-
Michael Djarnis, Kædedirektør Ok Plus


Generation Y: Oplevelse og krav til den danske detailhandel er også udgivet som publikation, som du kan læse mere om HER.

Læs mere om vores foredragsholder Dorte Wimmer her

Kontakt:
Dorte Wimmer
dw@retailinstitute.dk / +45 40 32 98 10