Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

Hvad indeholder et medlemsskab?
RETAIL UPDATES

Retail Watch
Retail Watch er den daglige dosis nyheder fra international detailhandel. Hver morgen gennemsøger vi de internationale nyhedskilder og bringer de mest relevante nyheder til din indbakke. Det kan f.eks. være nyheder om opkøb, ekspansion, brancheglidning, regnskaber, produktlanceringer, forbrugertrends og nye butikker. Vi redigerer nyhederne og kategoriserer dem efter emne og branche, så du hurtigt får det daglige overblik.

Global Retail News
Global Retail News er det eneste nyhedsbrev, der er fuldt dedikeret til international detailhandel. Nyhedsbrevet formidler detailrelevante nyheder og cases og sikrer at beslutningstagere er på forkant med de trends og den viden, der baner vej for succes på globalt plan. Nyhedsbrevet udkommer på engelsk ti gange om året og udgives i vores internationale netværk Ebeltoft Group.

Retail Study Trips
Hvert kvartal sammensætter vi et studietursprogram til en spændende detailhandelsdestination ud fra et aktuelt tema. I får guiden direkte i jeres indbakker. Studieturene bringes efterfølgende i Retail+ og findes altid i Vidensbanken online, så alle  virksomheden har adgang til et helt katalog af faglig relevant rejseinspiration.


RETAIL VIDEN

Magasinet Retail+
Retail+ er Skandinaviens mest dybdegående magasin om detailhandel. Magasinet udkommer fire gange årligt, og hvert nummer har sit eget tema. Her går vi i dybden med butikker, kæder, strategi, forbrugertrends og teknologi gennem analyser, reportager og interview. Magasinets mission er at være et skridt foran markedet, så vi fokuserer på de bevægelser og ændringer, der påvirker branchen fremadrettet. Med Retail+ er du altid på forkant med udviklingen.

Adgang til Vidensbanken
Som medlem har du en konto i vores altid voksende Vidensbank, som findes under det eksklusive medlemsområde på vores hjemmeside. Her kan du frit søge blandt tusindvis af nyheder om international detailhandel, trends og analyser. Du kan søge efter emne eller i fri tekst. Her kan du få opdateret din viden om markedet, overvåge konkurrenterne, hente inspiration fra egen eller andre brancher, eller bruge databasen som research-kilde til præsentationer eller kundemøder. I Vidensbanken finder du også vores arkiv af magasiner, rapporter og online-artikler.

Trendseminarer
Du møder vores konsulenter til eksklusive medlemsseminarer, der tager udgangspunkt i aktuelle trends blandt forbrugere og detailhandel. Her får du indblik i de udfordringer, der venter detailbranchen i den nære og fjerne fremtid. Du får også best practice-eksempler fra hele verden. Deltagelse er gratis, men der er begrænset antal pladser, der besættes efter først-til-mølle-princippet. Der må gerne deltage flere fra hver virksomhed.

Kæder i dansk Detailhandel
"Kæder i dansk Detailhandel" er en omfattende håndbog, som beskriver de enkelte kæders profiler med adressefortegnelse og brancheforening, og som bliver opdateret hvert år. Det er også her, du kan se alle danske kæders omsætningstal og butiksantal. Bogen udsendes til hver medlemsvirksomhed en gang årligt.

Analyserapporter
Retail Institute Scandinavia foretager hvert år adskillige undersøgelser af forbrugerne og aktuelle detailhandelsemner. Resultaterne bringes i Retail+ ligesom analyserapporterne uploades i Vidensbanken. I 2014 modtager medlemmer fx rapporten: Handelsbalancen 2015.

I samarbejde med vores internationale netværk Ebeltoft Group gennemfører vi desuden diverse globale forbruger- og detailhandelsanalyser, som medlemmer får adgang til. I 2015 sætter vi fokus på: Brands going Retail.

Trendpublikationer
Vi producerer hvert år publikationer om de mest interessante forbrugertrends, koncepter og oplevelsstrømninger inden for detailhandel. Trendpublikationerne udsendes løbende til alle medlemsvirksomheder. I 2015 modtager medlemmer bl.a. femte bind i serien "Retail Innovations", der viser inspirerende og innovative best practice-cases fra den internationale detailhandelsscene.


RETAIL SPARRING

Løbende rådgivning
Du har altid adgang til vores konsulenter via telefon og mail. Måske har du brug for idéer til at komme videre med et konkret projekt? Måske vil du vide, hvor i verden du bør rejse hen, hvis du vil opleve best practice inden for en bestemt branche? Har du brug for at tale om tendenserne inden for et bestemt marked? Vi ved ikke alt, men vi ved meget om detailhandel og forbrug – og hvis vi ikke selv ved det, har vi garanteret et bud på, hvor du kan komme videre.

En tur i Bokseringen
Hvert år kan du udfordre os til en runde i bokseringen, hvor vi sparrer om en relevant problemstilling for dig. Måske har du brug for vores vurdering af et nyt strategisk tiltag? Måske vil du vide, hvor dine kunder er på vej hen? Mulighederne er mange, og alle medlemmers behov er forskellige – men vi er altid friske på en udfordring.
(Bokseringene for norske medlemmer foregår i Oslo hos Retail Consult AS).


ÅBENT FOR ALLE, MEN BILLIGST FOR MEDLEMMER

20 % rabat til medlemmer
Vi arrangerer og afholder også konferencerstudieture og foredrag. Disse arrangementer er åbent for alle, men som medlem får du rabat på prisen. Desuden får du som medlem rabat på skræddersyede analyserworkshopstekstproduktion og konsulentprojekter. Du kan læse mere om vores øvrige produkter HER

BLIV MEDLEM


Et medlemskab koster DKK 30.650,- ex moms for 12 måneders ydelser. 
Bemærk venligst, at medlemskab automatisk fornyes efter hver 12 måneders periode. Ønskes udmeldelse skal dette ske ved skriftlig  henvendelse senest seks uger inden udløbet af den pågældende 12 måneders periode.

Er du interesseret i et medlemskab, så book et møde med os. Se hvem du kan kontakte for en uforpligtende snak HER