Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

Retail+

Retail+ er Skandinaviens mest dybdegående magasin om detailhandel. Magasinet udkommer fire gange årligt, og hvert nummer har sit eget tema. Her går vi i dybden med koncepter, kæder, strategier, forbrugertrends og teknologi gennem analyser, reportager og interview.

Magasinets mission er at være et skridt foran markedet, men på en måde som du kan relatere til din virkelighed. Vi fokuserer på de bevægelser og ændringer, der påvirker branchen fremadrettet, og bestræber os på altid at give dig brugbart stof, så du bliver inspireret og bedre rustet til de udfordringer, du har i din hverdag. Vi vil gerne underholde dig, men du skal også blive klogere, når du læser Retail+.

Retail+ udkommer eksklusivt til medlemmer af Retail Institute Scandinavia i februar, maj, september og november. Magasinet kommer i trykt form, men kan af medlemmer også downloades som pdf eller læses i pageviewer-format online her på hjemmesiden ved at logge ind med brugernavn og adgangskode og klikke ind i Vidensbanken under Eksklusivt for medlemmer.

Med en annonce i Retail+ kan I profilere jeres produkter og ydelser direkte overfor beslutningstagere i dansk detailhandel. Se mere om priser og udgivelsesdatoer i vores mediakit.