Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

Om Retail Intelligence

- viden, vækst og værdi
Retail Intelligence er et vidensteam, der indsamler, strukturerer, bearbejder og perspektiverer nyheder, trends, cases, analyser, tendenser og teknologier fra hele verden og gør dem relevante og tilgængelige for Retail Institute Scandinavias medlemmer.

Retail Intelligence formidler viden gennem forskellige kanaler. Man kan læse om de seneste og mest indflydelsesrige begivenheder i og omkring detailhandlen i det daglige nyhedsbrev Retail Watch, mens det trykte kvartalsmagasin Retail+ tematiserer og går i dybden med detail- og forbrugsrelaterede emner. På vores trendseminarer, der er forbeholdt medlemmer, præsenterer vi desuden trends, best practice-cases, viden om forbrugeradfærd og -præferencer på en inspirerende måde, der samtidig gør det let for tilhørerne selv at arbejde videre med emnerne. Endelig står teamet klar til at give instituttets medlemmer individuel sparring, når der er behov.

Teamet bag Retail Intelligence er alle skarpe formidlere, der forstår - både mundtligt og skriftligt - at beskrive komplekse problemstillinger, strategi og fagligspecifikke emner på en måde, så det bliver tilgængeligt, inspirerende og hænger ved.