Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

Eksklusivt for medlemmer

Som medlem af Retail Institute Scandinavia har du og din virksomhed adgang til en række kilder, der giver dig den nyeste og mest relevante viden inden for detailhandel og forbrugeradfærd.

Her på hjemmesiden finder du vores altid voksende Vidensbanken, hvor du frit kan søge blandt tusindvis af nyheder om international detailhandel, trends og analyser. Her finder du også pdf'er med magasiner, rapporter og de seneste trendbriefings.

For at få adgang til Vidensbanken, der er eksklusiv for medlemmer, skal du logge ind med din mailadresse og adgangskode i højre øverste hjørne.

En tur i Bokseringen
Som medlem kan du også, når du har behov for det, få individuel konsulentsparring. Du har hvert år mulighed for udfordre os til en runde i Bokseringen, hvor vi sparrer om en relevant problemstilling for dig. En tur i ringen er gratis for medlemmer og slagene kan både udveksles hos os i Århus og København såvel som os din virksomhed.

Løbende sparring
Du har også altid adgang til vores konsulenters viden via telefonen eller mail. Vi ved ikke alt, men vi ved meget om detailhandel og forbrug – og hvis vi ikke selv ved det, har vi garanteret et bud på, hvor du kan komme videre.

For at booke en tur i Bokseringen eller arrangere et telefonmøde skal du som medlem rette henvendelse til en af vores medlemskonsulenter:

DK

TLF: +45 70 23 30 10

NO

TLF: + 47 93 04 24 30


En vifte af kilder til viden

Udover adgang til Vidensbanken og individuel konsulentsparring har du som medlem også adgang til en lang række andre videnskilder:

  • Bliv opdateret på skandinavisk og international detailhandel gennem det daglige nyhedsoverblik i nyhedsbrevet Retail Watch
  • Få indsigt, analyser, inspiration og operationel viden i kvartalsmagasinet Retail+
  • Deltag på vores  trendseminarer og hør om de nyeste forbruger- og detailhandelstrends og baggrunden for dem
  • Få hvert kvartal et studietursprogram til en spændende detailhandelsdestination.
  • Bliv klædt på til dine beslutninger gennem vores publikationer og rapporter, som vi udsender løbende året igennem. I 2015 får du bl.a. brancehåndbogen Kæder i dansk Detailhandel, femte bind i trendserien Retail Innovations og Handelsbalancen 2015.
  • Få internationale best practice-cases, undersøgelser og know how gennem vores internationale netværk af retaileksperter fra hele verden Ebeltoft Group.
  • rabat på skræddersyede analyser og strategiske konsulentopgaver samt workshops, foredrag, skribentopgaver, rapporter og konferencer.

Du kan læse mere om alt det, du får med medlemsskabet HER.