Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

RETAIL DOCTOR

– vi tager temperaturen på din forretning

Scenen i detailhandlen har ændret sig, og kulisserne har i trit med forbrugernes forventninger til forbundene oplevelser og krav til pris gjort det samme. Holder jeres forretningsstrategi da stadig?

Et besøg af Retail Doctoren giver jer et klart syn på:

  • Hvem er forbrugeren anno 2015 – og hvordan lever I bedst op til forbrugernes forventninger i jeres branche?
  • Hvordan bliver netop I væsentlige for jeres kunder og skaber grobund for et langt og loyalt forhold med dem?
  • Lever I op til forbrugernes forventninger til forbundenhed mellem kanaler – omnichannel?

Måske går I med forskellige symptomer, men har svært ved at definere, hvor i forretningsstrategien det er gået galt. Lad Retail Doctoren hjælpe jer ud fra et sundhedstjek på forbrugeradfærd, cross channel-strategier og en måling af den eksisterende forretningsstrategi.

Sundhedstjek
Vi trækker på vores mange års erfaring med retail samt vores tværfaglige, analytiske indsigt og viden om dit marked. Med lægetasken fuld af disse redskaber giver vi et helt klart røntgenbillede af, hvordan helbredet ser ud ude på dine platforme. Vores fleksible tilgang giver dig en professionel og dybdegående business diagnose, hvortil vi udskriver en recept med konkrete forslag til forandring og syn for uudnyttede områder i din forretning.

Kontakt
Vil du vide mere om Retail Doctor, og hvordan din forretning kommer i sit livs form, så tag kontakt til os på +45 70233010/ retail@retail-institute-scandinavia.dk