Brugernavn kodeord OK Glemt kodeord

Kædernes Konkurrencekraft

Retail Institute Scandinavia tilbyder dig et bredt og opdateret indblik i detailhandlens brancher, kæder og kunder gennem analyserapporten Kædernes Konkurrencekraft.

I en benhård konkurrence har landets detailkæder behov for at positionere sig rigtigt i forhold til sine kunder og forstå, hvordan konkurrenterne klarer sig på forskellige parametre for succesrig detailhandel og gode kunderelationer.

Vi giver dig det gode afsæt, så du og din kunde kan træffe de strategiske beslutninger i den hårde konkurrence om forbrugernes opmærksomhed og interesse.

Hvad er Kædernes Konkurrencekraft?
Retail Institute Scandinavia har siden 2007 foretaget syndikerede brancheanalyser. Undersøgelsen har under tiden haft flere navne – måske kender du den som Retail Performance & Satisfaction (RPS) eller som det, den hedder i dag - Kædernes Konkurrencekraft. Som titlen indfanger, giver analysen dig et grundlæggende indblik i en detailbranche, hvordan de forskellige kæder heri performer på markedet, og hvilken tilfredshedsgrad de opnår hos deres kunder.

Du vil få svar på essentielle spørgsmål som:

  • Hvor stort kendskab er der til de enkelte kæder?
  • Hvor mange personer har besøgt kæderne?
  • Hvordan formår kæden at konvertere de besøgende til kunder?
  • Hvor tilfredse er kædens kunder i forhold til konkurrenternes?
  • Giver kæden værdi for pengene, når kunden handler?
  • Hvilke parametre betyder noget for loyalitetsskabelsen i branchen?
  • Hvordan er kæderne positioneret i kundernes bevidsthed i forhold til hinanden?

Hvad er god service i din branche? 
Som noget nyt afdækker vi i år også, hvad forbrugerne forstår ved god service i netop din branche og bidrager dermed med anvendelig viden til at arbejde målrettet med serviceoplevelsen.

Priser
Medlemmer af Retail Institute Scandinavia: DKK 27.000 
Ikke-medlemmer af Retail Institute Scandinavia: DKK 37.000
– prisen inkluderer en analyserapport, en strategisk bearbejdning og perspektivering af vores tværfaglige konsulentstab og en præsentation rettet mod netop dine behov.

Kontakt
Henning Bahr
Adm. direktør
Mail: hb@retail-institute.dk
Mobil: +45 20430011